Υλικά
2 ψάρια 500- 600 γρ. το καθένα, καθαρισμένα
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
4 κουταλιές ελιές σε φέτες
100 γρ. ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουταλιές κάππαρη (ξαρμυρισμένη καλά)
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 ζωμός λαχανικών
200 γρ. ελαιόλαδο
2 κομμάτια λαδόκολλα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο ντοματάκι και τα ντοματίνια.
Προσθέτουμε τις ελιές και την κάππαρη, ανακατεύουμε, ρίχνουμε λίγο αλατοπίπερο και σβήνουμε με λίγο κρασί.
Συμπληρώνουμε 1/2 ποτήρι του νερού καυτό νερό, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί ο ζωμός.
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο, τοποθετούμε στο κέντρο της καθεμίας από ένα ψάρι, περιχύνουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τις δύο πλευρές, αλλά και εσωτερικά τις κοιλιές.
Γεμίζουμε τις κοιλιές με το μυρωδάτο μείγμα του τηγανιού.
Έπειτα, διπλώνουμε τις δύο πλευρές της λαδόκολλας πάνω από το ψάρι και στρίβουμε τις δύο άκρες δεξιά κι αριστερά (σαν καραμέλα).
Βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.