Υλικά
1.200 γρ. γαλέο φιλέτο φρέσκο ή κατεψυγμένο
αλάτι
θυμάρι
ρίγανη
2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
σπανάκι (όσο θέλουμε)
ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι.
Προσθέτουμε το θυμάρι, τη ρίγανη.
Βράζουμε το σπανάκι για λίγα λεπτά μόνο και το βάζουμε πάνω από το ψάρι.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, στύβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς.