Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο καλά ξαλμυρισμένο
100 γρ. καρότα σε ροδέλες
100 γρ. πατάτες σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
50 γρ. σέλερι σε ροδέλες
1 πράσο κομμένο σε ψιλές ροδέλες
250 γρ. φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο
100 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Στρώνουμε σε ένα ταψί όλα τα λαχανικά ανακατεμένα και τοποθετούμε από πάνω τα φιλέτα ψαριού.
Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και μυρωδικά χόρτα.
Περιχύνουμε με λάδι και ζωμό.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.