Υλικά
1 κιλό ψάρι της αρεσκείας σας
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
χυμός 1 λεμονιού
6 πατάτες, κομμένες σε κύβους
750 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
δεντρολίβανο
δάφνη
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περιχύνουμε με το λαδολέμονο.
Το ίδιο κάνουμε και με τις πατάτες και τις αγκινάρες.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη και το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.