Υλικά
400 γρ. κρέας από φιλέτο χοιρινού, κομμένα σε μικρές φέτες 3 εκ.
4 σκ. σκόρδο, θρυμματισμένες
1/2 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. πάπρικα
2 κ.σ. Tabasco, συν έξτρα για το σερβίρισμα
1/4 φλ. λευκό ξίδι
2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 φύλλο δάφνης
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 μικρά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
4 ψωμάκια σάντουιτς (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το σκόρδο, το αλάτι, την μία κουταλιά πάπρικα, την μία κουταλιά Tabasco, το ξίδι, το ένα φλ. κρασί και το φύλλο δάφνης και τα τοποθετούμε σε μία σφραγισμένη σακούλα τροφίμων ή σε ένα δοχείο.
Προσθέτουμε εκεί το κρέας και το αφήνουμε να μαριναριστεί, ιδανικά για όλο το βράδυ.
Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κρέας, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο καθώς και τις εναπομένουσες ποσότητες Tabasco, πάπρικα, κρασί.
Αφήνουμε να ψηθεί το κρέας μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό
Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι.
Ανοίγουμε τα ψωμάκια και φτιάχνουμε τα σάντουιτς, γεμίζοντας με το χοιρινό και τα κρεμμύδια.
Αν θέλουμε, προσθέτουμε έξτρα Tabasco.