Ψευτόπιτα
Η συνταγή της ψευτόπιτας.
Υλικά
100 γρ. βούτυρο
2 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. γάλα
300 γρ. φέτα
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο (κρατάμε λίγο) και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και τη φέτα χοντροτριμμένη.
Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Το πάχος της πίτας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 εκατοστά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Επίσης...
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Η συνταγή για σπιτικό πολύσπορο ψωμί.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Η συνταγή για κιμαδόφετες.
Η συνταγή για λιόψωμο Μάνης.
Η συνταγή για λαγάνα της Καθαρής Δευτέρας.
Πώς θα φτιάξεις ένα νόστιμο και γρήγορο σταφιδόψωμο.
Ένας απίστευτος συνδυασμός από ωμή και ψημένη ντομάτα, τηγανητό σκόρδο και μανούρι πάνω σε μια τραγανή βάση από ψημένο μπαγιάτικο ψωμί.
Αν δοκιμάσετε τη νοστιμιά τους, μπορεί και να απαρνηθείτε για πάντα την κανονική πίτσα.