Υλικά
1/2 κιλό χοιρινό, μπούτι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλη πιπεριά φλωρίνης
2 λιαστές ντομάτες σε λάδι
1 κρασοπότηρο λάδι
1 κρασοπότηρο άσπρο κρασί
αλάτι
μπούκοβο
θυμάρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους. Χοντροκόβουμε κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριά και ντομάτες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά, ανακατεύοντας συνέχεια, με τη σειρά, κρεμμύδι, πιπεριά, σκόρδο, κρέας.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και το θυμάρι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και μετά ένα λεπτό, σβήνουμε με το κρασί.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά ρίχνουμε το αλάτι και το μπούκοβο και σιγοβράζουμε μέχρι να αρχίσει ξανά το τσιγάρισμα.
Τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα το κρέας.
Κατεβάζουμε απ’ τη φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε.