Υλικά
250 γρ. απάκι σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια
1 πιπεριά πράσινη σε μέτρια κομμάτια
1 πιπεριά κόκκινη σε μέτρια κομμάτια
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι και προσθέτουμε τις πιπεριές να "μαραθούν" αρκετά.
Ρίχνουμε το απάκι και το σοτάρουμε μαζί με τις πιπεριές.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοψηθούν.
Μόλις η τηγανιά μείνει με λίγο ζουμάκι, προσθέτουμε τη γραβιέρα.
Ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε.