
Υλικά
300 γρ. κοντό μακαρονάκι
250 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε κύβους
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
6 αυγά
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
μαϊντανό
ματζουράνα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο, το μαϊντανό, το θυμάρι και τη μαντζουράνα.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα μισά αυγά, τη γραβιέρα.
Στην συνέχεια ρίχνουμε πάνω από αυτά τα υπόλοιπα αυγά και τα αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να κοκκινίσουν από κάτω.
Τα γυρίζουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Σερβίρουμε την ομελέτα σε πιατέλα και την κόβουμε σε τριγωνάκια.
Τη γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες ελιές και τη μαντζουράνα.