Υλικά
400 γρ. φέτα τριμμένη
150 γρ. κασέρι τριμμένο
100 γρ. ελιές
350 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
1 φλ. τσ. γάλα
2 φλιτζ. αλεύρι
πιπέρι, καυτερό
ρίγανη
δυόσμο
πάπρικα
θυμάρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε κομματάκια, ή τις κάνουμε πάστα στο μίξερ.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα τυριά και τα μυρωδικά, κι ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τις ελιές και τα αυγά χτυπημένα με το γάλα, και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, και τέλος σιγά σιγά το αλεύρι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο αλεύρι, αναλόγως πόσο σφιχτό/στεγνό θέλουμε το φαγάκι μας.
Το βάζουμε σε ένα πυρέξ ή σε βουτυρωμένο βαθύ ταψάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου 30 με 40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σβήνουμε το φούρνο και το αφήνουμε ακόμη 10λεπτά να σταθεί.