Υλικά
4 κολοκύθια μέτρια κομμένα σε ροδέλες
5 αυγά
1 κρασοπότηρο λάδι
αλάτι
τριμμένη φέτα
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι 15 λεπτά να στραγγίσουν.
Τα τηγανίζουμε με το λάδι σε τηγάνι.
Τα ανακατεύουμε απαλά 2-3 φορές μέχρι να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμα γυρίζουμε το τηγάνι, αδειάζουμε το περίσσιο λάδι (προαιρετικά) και τα στρώνουμε ομοιόμορφα στον πάτο.
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα ρίχνουμε από πάνω.
Όταν ροδίσει από κάτω, με ένα καπάκι ή πιατέλα τη γυρίζουμε από την άλλη.