Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
2-3 λεμόνια
2 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το χοιρινό στο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο ψιλοκομμένα.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Κλείνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε προσθέτοντας όμως νερό και ελέγχοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσει αλλά να μείνει με λίγο ζουμί.
Όταν έχει γίνει, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και το χυμό από τα λεμόνια.