Υλικά
1 κιλό κρέας χοιρινό από σπάλα κομμένο σε μερίδες
1 1/2 κιλό άγρια χόρτα (ζοχοί, ραδίκια)
5-6 μεγάλα κρεμμύδια ξερά κομένα σε φέτες (όπως στη σαλάτα)
1-2 αυγά
1-2 λεμόνια (ανάλογα πόσο ξυνό θέλουμε τό φαγητό)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα χόρτα για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
Τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και σοτάρουμε μαζί με τα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα 2-3 φλιτζάνια νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι, προσθέτουμε και τα χόρτα τα οποία έχουμε κόψει λίγο με το μαχαίρι.
Μόλις βράσουν και τα χόρτα (ανάλογα με τα γούστα) αυγοκόβουμε το φαγητό μας.