Υλικά
1 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο κομματάκια
3 κρεμμύδια φέτες
3 σκελίδες σκόρδου κομμένες μπαστουνάκια
1 μικρή κούπα λάδι
300 γρ. μανιτάρια κομμένα φετούλες
3 πράσινες πιπεριές και μία κόκκινη ψιλοκομμένες
1 μεγάλη κούπα ντοματοχυμό
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
1 ποτηράκι κρασί
νερό
Για το γαρνίρισμα:
φέτες ντομάτας
τυρί φέτα τριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε μικρά κομμάτια το κρέας το πλένουμε και το στραγγίζουμε.
Tα βάζουμε στο ταψί προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός της γαρνιτούρας.
Βάζουμε επίσης ένα ποτήρι νερό και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου ώρα μιάμιση.
Ανακατεύουμε που και που το φαγητό μας.
Το μοιράζουμε σε γιουβετσάκια, το γαρνίρουμε με φέτα ντομάτας και τυρί τριμμένο.
Το βάζουμε στο γκριλ λίγη ώρα.
Σερβίρουμε με σαλάτες.