Υλικά
50 γρ ελαιόλαδο
2 κ.γλ. πάπρικα σκόνη
1 κ.γλ. ρίγανη
1 κ.γλ. θυμάρι
1/4 κ.γλ. κύμινο
1/2 κ.γλ. μαντζουράνα
1 κ.γλ. μαϊντανό
1/2 κ.γλ. πιπέρι
1/4 κ.γλ. αλάτι
1/4 κ.γλ. κολιαντρο
1/4 κ.γλ. τσίλι
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
σπάγκο κουζίνας
4 μεγάλα σνίτσελ, 350 γρ. περίπου το ένα, χοιρινό
Εκτέλεση
Εκτός από το κρεμμύδι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε μια σάλτσα.
Με έναν μπαλτά ανοίγουμε τα σνίτσελ καλά σε μεγάλες φέτες.
Αλείφουμε ένα σνίτσελ με την σάλτσα, απλώνουμε επάνω ροδέλες από το κρεμμύδι, πάλι ένα σνίτσελ, σάλτσα, κρεμμύδι και τελειώνουμε με το τελευταίο σνίτσελ.
Δένουμε σε πακέτο το κρέας, αλείφουμε με την σάλτσα, το βάζουμε σε ένα ταψί προσθέτουμε γύρω γύρω και το υπόλοιπο κρεμμύδι, αν μας έμεινε και το βάζουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα.
Πότε πότε το αλείφουμε με το λαδάκι που βγάζει.
Βγάζουμε το κρέας και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, με την σαλτσούλα του που βγάζει και με τζατζίκι, σαλάτα και φρέσκο ψωμί.