Υλικά
2 αυγά
2 φλιτζάνια του καφέ λάδι
2 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
4 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.γ. σόδα
2 φλιτζάνια αλεύρι
50 γρ. καρύδια
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια και λιώνουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Σε αυτότο μείγμα προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι (2 φλυτζάνια) και ζυμώνουμε τη ζύμη.
Δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ σκληρή.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο και πασπαλισμένο με αλεύρι ταψί, μακριά το ένα από το άλλο.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.