Υλικά
4 φιλέτα σολομού
2 μάνγκο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κυβάκια
1 φλ. μαύρα φασόλια κονσέρβας
1/2 ανανάς, σε κυβάκια
3/4 φλ. κρεμμύδι σε κυβάκια
3/4 κ.γ. αλάτι
1/4 φλ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
1 κ.γ. μπαχάρι
1/4 κ.γ. ξηρό θυμάρι
1 κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/8 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Συνδυάζεις σε ένα μπολ το μάνγκο, τον ανανά, τα φασόλια, το κρεμμύδι, το κόλιαντρο και λίγο αλάτι και ανακατεύεις.
Ρίχνεις λίγο ακόμη αλάτι, μαζί με το μπαχάρι, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν και την κανέλα. Ανακατεύεις για λίγο.
Απλώνεις το μείγμα σε όλα τα φιλέτα σολομού.
Ρίχνεις το ελαιόλαδο σε καυτό τηγάνι και ψήνεις για περίπου 5' το κάθε φιλέτο.
Τα περιλούζεις με το μείγμα που έχει μείνει στο τηγάνι και σερβίρεις.