Υλικά
4-5 τσιπούρες ή λαυράκια (ή άλλο ψάρι)
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 λεμόνια κομμένα σε φέτες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού για το λαδολέμονο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια και με ένα μαχαίρι τα χαράζουμε προσεκτικά και από τις δυο πλευρές.
Γεμίζουμε το ψάρι εκεί που το έχουμε χαράξει και στην κοιλιά του, με χοντρό αλάτι.
Γεμίζουμε την κοιλιά του με φέτες κρεμμυδιού και λεμονιού. Ψήνουμε τα ψάρια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ.
Προσοχή μην τα παραψήσουμε γιατί θα στεγνώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το λεμόνι το λάδι και λίγη ρίγανη και περιχύνουμε τα ψάρια.
Σερβίρουμε με κρεμμύδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο.