Υλικά
1 1/2 κιλό σαρδέλες φρέσκες
λίγο ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις πλένουμε καλά.
Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί τη μια δίπλα στην άλλη, αλατίζουμε, ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, ξύσμα, το σκόρδο σε φετάκια και τέλος περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.