Υλικά
5 φιλέτα γλώσσας
5 πράσα ψιλοκομμένα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ξίδι
2 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι και πιπέρι
μπούκοβο
λάδι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και τις περιχύνουμε με λίγο λάδι.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε πράσα και κρεμμυδάκια.
Τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Τα ανακατεύουμε για άλλο ένα τέταρτο σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε λίγο λάδι, το ξίδι και τη μουστάρδα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε λίγο μπούκοβο για πιο πικάντικη γεύση.
Απλώνουμε τις γλώσσες σε πυρίμαχο ταψί, περιχύνουμε με το μείγμα του τηγανιού να καλύψει τις γλώσσες.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20'.