Υλικά
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 230°C.
Παίρνεις τα αυγά και ξεχωρίζεις το ασπράδι από τους κρόκους. Κρατάς τους κρόκους για αργότερα.
Χτυπάς στο μίξερ το ασπράδι ελαφρώς μέχρι να μαλακώσει τελείως. Το μεταφέρεις σε ένα μπολ.
Προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις με μία κουτάλα.
Μεταφέρεις το μείγμα ασπραδιού στο ταψί με κουτάλι, σχηματίζοντας δύο ίδια μπαλάκια.
Πιέζεις στο μέσο με το κουτάλι ώστε να σχηματιστεί ένα μικρό βαθούλωμα.
Ψήνεις για 8'.
Βγάζεις το ταψί από τον φούρνο και προσθέτεις τον κρόκο στα δύο βαθουλώματα των ασπραδιών.
Ψήνεις για άλλα 3'.
Tip
Μπορείς να σερβίρεις τα cloud eggs πάνω σε ψωμί του τοστ και να προσθέσεις υλικά της αρεσκείας σου.