Υλικά
2 μεγάλες γλώσσες ή άλλο ψάρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
4-5 λιαστές ντομάτες σε μικρά κομμάτια
12 ελιές καλαμών σε μικρά κομμάτια
1 κ.σ. κάπαρη ξεπλυμένη
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. γαλέτα
3-4 κ.σ. λάδι
λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο στο λάδι και προσθέτουμε τις ελιές, το μαϊντανό, την κάπαρη, τη ρίγανη και τη λιαστή ντομάτα.
Προσθέτουμε 3-4 κουταλιές σούπας νερό, λίγο πιπέρι και αφήνουμε να βράσει, μέχρι να φύγει όλο το νερό και να μείνει με το λαδάκι.
Βάζουμε τις γλώσσες σε ένα λαδωμένο ταψάκι και βάζουμε από πάνω τους το μίγμα και πασπαλίζουμε με τη γαλέτα.
Ρίχνουμε λίγο κρασί χωρίς να πέσει επάνω στο ψάρι, ίσα να βραχεί ο πάτος του ταψιού και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35 περίπου λεπτά.