Υλικά
500 γρ. βακαλάος φιλέτο (και κατεψυγμένος)
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο λάδι
1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη ή πολτοποιημένη)
Εκτέλεση
Βάζουμε το φιλέτο βακαλάου και το πολτοποιούμε (προσέχουμε να βγάλουμε κανένα κόκαλο αν υπάρχει).
Σε αυτό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Τα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε περίπου 1/2 κούπα αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά.
Αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά στο ψυγείο. Το μίγμα δεν θα είναι πολύ συμπαγές.
Το πλάθουμε σε κεφτεδάκια και το περνάμε με αλεύρι εξωτερικά.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν τα κεφτεδάκια και από τις δυο πλευρές.