Υλικά
500 γρ. χοιρινό
500 γρ. κατσίκι ή αρνί
500 γρ. μοσχάρι όλα το ψαχνό κομμένα σε μπουκιές.
400 γρ. κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια
4 πράσινες πιπεριές κομμένες σε 8 κομμάτια η κάθε μία
4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε 8 κομμάτια το κάθε ένα
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2-3 κλαράκια φρέσκια ρίγανη
2-3 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κλαράκια δενδρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Από το προηγούμενο βράδυ σε μία λεκανίτσα ανακατεύουμε το κρασί, με το ελαιόλαδο, τα κλαράκια της ρίγανης, του θυμαριού και του δενδρολίβανου και ρίχνουμε μέσα όλα τα κρέατα.
Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
Στραγγίζουμε το κρέας και κρατάμε τη μαρινάδα.
Κόβουμε 8 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Μοιράζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το τυρί.
Προσθέτουμε το κρέας και αλατοπιπερώνουμε.
Σε κάθε πακετάκι ρίχνουμε μία κουταλιά της σούπας από τη μαρινάδα και κλείνουμε καλά το πακετάκι για να μη φεύγει ο ατμός.
Βάζουμε τα πακετάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 60 λεπτά.