Υλικά
1 πακέτο φαρίνα(αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
1 κουτί μπίρα 330 ml
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. λάδι
προαιρετικά, σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε στη μέση μια λακούβα, όπου ρίχνουμε το αλάτι και το λάδι.
Προσθέτουμε λίγο λίγο τη μπίρα και ζυμώνουμε για 10 λεπτά.
Τη βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Ζυμώνουμε ελαφρά σε σχήμα καρβελιού.
Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
Ρίχνουμε σουσάμι, το πατάμε λίγο να κολλήσει, το χαράζουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για μια ώρα.