Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. μέλι
1 τσιμπιά αλάτι (όσο πιάσουν τα τρία δάκτυλα ενωμένα)
1 κουτάκι μπίρα
προαιρετικά σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση.
Ρίχνουμε το μέλι, το αλάτι και αδειάζουμε μονομιάς το κουτάκι της μπίρας.
Ανακατεύουμε με πιρούνι ή τα χέρια φτιάχνοντας έναν πολύ πηχτό χυλό.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς (εξαρτάται από το φούρνο).