Υλικά
2 κούπες αλεύρι
2 αυγά φρέσκα
1 φλιτζάνι λάδι
1 γιαούρτι
τυρί φέτα
αλάτι
νερό
Εκτέλεση
Χτυπάμε μέσα σε μια λεκάνη το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη φέτα, λίγο αλάτι, το λάδι από το οποίο θα κρατήσετε λίγο για το άλειμμα του ταψιού και λίγο για την επιφάνεια της πίτας.
Προσθέτουμε και λίγο νερό μέχρι να κάνουμε ένα μέτριο χυλό, όχι πολύ αραιό.
Προθερμαίνουμε καλά το φούρνο και ρίχνουμε τον χυλό στο ήδη λαδωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε στο κάτω μέρος του φούρνου, μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να πατώσει καλά.