Υλικά
1 1/2 κιλό αλεύρι λευκό από καλαμπόκι
ελαιόλαδο
ζεστό νερό
αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο σε μία λεκάνη.
Ζεσταίνουμε αρκετό νερό.
Κάνουμε μία λακκούβα στο αλεύρι μας και εκεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.
Αφού δοκιμάσουμε τη θερμοκρασία του νερού (όχι καυτό), αρχίζουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά νερό ανακατεύοντας με μία κουτάλα, ώσπου να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 32εκ. που έχουμε λαδώσει αρκετά.
Προαιρετικά ραντίζουμε με λίγο νεράκι από πάνω και λειαίνουμε την επιφάνειά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, με πάνω κάτω αντιστάσεις περίπου για 50 λεπτά.