Υλικά
325 γρ. σκληρό αλεύρι
325 γρ. μαλακό αλεύρι
80 γρ. καρύδι τριμμένο
20 γρ. βούτυρο
15 γρ. μαγιά νωπή ή ανάλογη ξερή
15 γρ. αλάτι
5 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
νερό, όσο πάρει
Εκτέλεση
Χλιαραίνουμε το νερό (στους 35 βαθμούς) και διαλύουμε τη μαγιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό, το βούτυρο και τα αλεύρια κοσκινισμένα με το αλάτι.
Ζυμώνουμε τα υλικά, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα στρογγυλό ταψί και τοποθετούμε τη ζύμη.
Εάν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγο σουσάμι.
Αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις πάνω κάτω για 40-50 λεπτά.