Υλικά
2 1/2 φλιτζάνια φρέσκος ντοματοχυμός
6 φλιτζάνια αλεύρι
2 φακελάκια μαγιά
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
3/4 κ.σ. ρίγανη
1/2 κ.σ. βασιλικό
1/4 κ.σ. δεντρολίβανο
1/4 κ.σ. πιπέρι
3 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση
Αλείφουμε με λάδι ένα μεγάλο μπολ και το ταψί που θα ψήσουμε το ψωμί.
Ζεσταίνουμε το χυμό, και το λάδι.
Ανακατεύουμε 3 φλιτζάνια αλεύρι με τη μαγιά και τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε τη ντομάτα και ανακατεύουμε για 3 λεπτά.
Σταδιακά προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι ζυμώνοντας με το χέρι για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε τη ζύμη στο μπολ και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Ζυμώνουμε ξανά και αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
Έπειτα την πλάθουμε σε 2 φραντζόλες και τις βάζουμε σε ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι.
Σκεπάζουμε τις φρατζόλες και αφήνουμε για άλλα 45 λεπτά.
Ψήνουμε για 50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.