Υλικά
4-5 καλαμάρια μεγάλα ή θράψαλα κατεψυγμένα και καθαρισμένα
Για τη σάλτσα:
το χυμό από 1-2 λεμόνια
1 κ.σ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
3 κουταλιές λάδι
μαϊντανό
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε τα καλαμάρια και τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίζουν.
Ξετυλίγουμε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και από πάνω του βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα.
Τοποθετούμε τα καλαμάρια, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με λάδι και λεμόνι.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα σχήμα φακέλου και το ίδιο κάνουμε και με το αλουμινόχαρτο.
Τοποθετούμε τα καλαμάρια όπως είναι σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και τα ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Για τη σάλτσα, χτυπάμε όλα τα υλικά.
Περιχύνουμε τη σάλτσα όταν γίνουν τα καλαμαράκια και σερβίρουμε.