Υλικά
8 μπριζόλες χοιρινές λεπτές χωρίς κόκκαλο
Για τη μαρινάδα:
1 κουτ. μουστάρδα
1 κουτ. ελαιολάδο
λίγο τριμμένο πιπέρι
Γέμιση:
1 κουτ. ελαιόλαδο
1 σκόρδο
1 καρότο
σέλινο
1 κόκκινη πιπεριά
1 κουτ. μουστάρδα
1 κουτ. σησαμέλαιο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 μανιτάρια
2 κουτ. βούτυρο λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπριζόλες σε 2 μακρόστενα κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το σκόρδο.
Αφού τσιγαριστούν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε τη γέμιση και την τοποθετούμε με προσοχή στις μπριζόλες.
Κατόπιν τις τυλίγουμε και για να παραμείνει το σχήμα του ρολού βάζουμε μια οδοντογλυφίδα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε τα ρολάκια.
Τα βγάζουμε αφού έχουν ροδίσει.
Σερβίρουμε ζεστά τα ρολά και ρίχνουμε τη μαρινάδα που έχουμε ετοιμάσει (χτυπώντας τα υλικά).