Υλικά
600 γρ. χοιρινό (λαιμός) κομμένο σε μπουκίτσες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους (χοντροκομμένα)
2 σκελίδες σκόρδο
150 γρ. κεφαλοτύρι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μπουκιές το χοιρινό και το τυρί.
Χοντροκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα τυλίγουμε σε μια λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο.(όχι σφιχτό).
Ψήνουμε σε ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 2 ώρες περίπου.
Αφού σβήσουμε το φούρνο, ανοίγουμε το πακέτο και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά να πάρει χρώμα.