Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
2-3 λεμόνια
2 κουταλιές μουστάρδα
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το χοιρινό στο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο ψιλοκομμένα.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Κλείνουμε τη χύτρα και βράζουμε για 30 λεπτά περίπου (αν δεν χρησιμοποιείτε χύτρα, βράζουμε σε κατσαρόλα προσθέτοντας όμως νερό και ελέγχοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσει αλλά να μείνει με λίγο ζουμί).
Όταν έχει βράσει αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.