Υλικά
1 1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
1 φλιτζ. λάδι
200 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο
200 γραμ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κουτ. σούπας πάπρικα σκόνη
4 κουτ. σούπας κέτσαπ
200 γραμ. κρέμα γάλακτος
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι.
Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε τηγάνι, λαδωμένο καλά.
Σε άλλο τηγάνι, τηγανίζουμε το μπέικον και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα σοτάρουμε κι αυτά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πάπρικα, την κρέμα γάλακτος, την κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει.