Υλικά
1 λάχανο
χοιρινό, ότι μέρος θέλετε
3 ντομάτες στον τρίφτη
2 μεγάλα κρεμμύδια
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
λίγη κανέλα
μπαχάρι
δαφνόφυλλα
καυτερή πάπρικα
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο και όταν κοντεύει να γίνει, ρίχνουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε το λάχανο και όταν μαραθεί ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας και τα μπαχαρικά.
Το αφήνουμε να πάρει μία βράση περίπου 30 λεπτά (προσθέτοντας λίγο νερό), ρίχνουμε το φαγητό σε ένα ταψί και το βάζουμε στο φούρνο για καμιά ώρα.
Όταν πάρει καλό χρώμα από πάνω και σωθούν τα πολλά υγρά το φαγητό είναι έτοιμο.