Υλικά
300 γρ. μακαρονάκι κοφτό
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
450 γρ. χοιρινό φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. μανιτάρια κομμένα
200 γρ. τυρί κρέμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια "στο δόντι” σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα τυρί και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.
Μεταφέρουμε το κρέας με τα μακαρόνια στο φούρνο και ανακατεύουμε η σάλτσα να πάει παντού.
Ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.