Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κούπα τριμμένο κασέρι
1 κούπα τριμμένη γραβιέρα
1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
πράσινη πιπεριά
κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
μπούκοβο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το ζεματάμε σε καυτό νερό.
Μετά το βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τις ψιλοκομμένες πιπεριές, το κρεμμύδι ολόκληρο στη μέση του τηγανιού και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε την τηγανιά να ψηθεί μέχρι να τελειώσει το νερό.
Βάζουμε την τηγανιά σε ένα ταψί ή σε πήλινο σκεύος, την περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και με τα τριμμένα τυριά και την ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.