Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. βούτυρο γάλακτος
1/2 κ.γ. αλάτι
2 κ.γ. ζάχαρη άχνη
3/4 του φλιτζανιού γάλα φρέσκο
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκανίτσα το αλεύρι, το μπέικιν, τη ζάχαρη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το βούτυρο ζυμώνοντας απαλά. Στο τέλος, προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα.
Ανοίγουμε τη ζύμη, περίπου πάχος 1,5 εκατοστό και κόβουμε με κουπ-πατ κυκλάκια ή τετραγωνάκια.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 12 λεπτά.