Υλικά
2 κούπες σταφίδες ξανθές
2 κούπες νερό
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
1 κούπα κρύο νερό
2 κούπες ζάχαρη
4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. γαρίφαλο
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. σόδα
1 πρέζα αλάτι
2 χούφτες χοντροκομμένο καρύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις σταφίδες με τις 2 κούπες νερό για 15 λεπτά.
Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κρύο νερό και το καλαμποκέλαιο.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα στερεά υλικά.
Προσθέτουμε το μείγμα με τις σταφίδες.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 35x25cm.
Ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς (προθερμασμένο φούρνο) για περίπου 1 ώρα (για σιγουριά βάζουμε μια οδοντογλυφίδα, να βγαίνει στεγνή).