Υλικά
2 ποτήρια χλιαρό νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ξερή μαγιά
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλάκια αλάτι
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη
Εκτέλεση
Μέσα σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί.
Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη ζύμη, την ανοίγουμε και βάζουμε μέσα ότι υλικά θέλουμε.
Κλείνουμε καλά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.