Υλικά
1/2 κιλό ανθότυρο
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 1/2 -2 κούπες αλεύρι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το γάλα με το αυγό, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι για να γίνει πηχτός ο χυλός.
Πλάθουμε το ανθότυρο σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στον χυλό.
Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι λίγα λίγα και τα τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσουν.
Βγάζουμε τους λουκουμάδες, τους αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν και τους σερβίρουμε με μέλι.