Υλικά
2 κιλά ψαρονέφρι
4 ντομάτες μεγάλες κομμένες φέτες
400 γρ. κ. τυρί - κεφαλοτύρι κομμένο σε μπαστουνάκια
4-5 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το ψαρονέφρι στη μέση και το πλαταίνουμε.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το γεμίζουμε με ντομάτες και τυρί.
Δένουμε με σπάγκο και καρφώνουμε τα σκόρδα από πάνω.
Το τυλίγουμε με τη λαδόκολλα σφιχτά και μετά με το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε ταψί στο φούρνο για περίπου 2 ώρες σε πολύ χαμηλή φωτι