Υλικά
1 1/2 κιλό χοιρινό ψαχνό
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
νερό
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε, το στραγγίζουμε καλά και το τηγανίζουμε σε τηγάνι.
Αφού τηγανίσουμε όλα τα κομμάτια, τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι και τα περιχύνουμε με το κρασί.
Βάζουμε (αν χρειαστεί) λίγο ζεστό νερό, μέχρι να βράσει και να μείνει μόνο με τη σάλτσα του.
Το ρίχνουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει.