Υλικά
όσες πιπεριές πολύχρωμες θέλετε
αλάτι
πιπέρι
2 κιλά χοιρινό για τηγανιά (ζητήστε από τον χασάπη να το κόψει σε μπουκιές)
1 ποτηράκι κρασί λευκό
κρεμμύδι και πράσο σε ροδέλες
ελάχιστο νερό
πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε σε καυτό λάδι σε δυνατή φωτιά το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το πράσο αν έχουμε βάλει.
Μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το χοιρινό (κομμένο σε μπουκιές) και το αφήνουμε να βράσει για λίγο με ελάχιστο νεράκι.
Στη συνέχεια, το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και λίγο πορτοκάλι.
Τέλος,το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει καλά και να μελώσει η σάλτσα.