Υλικά
8-10 αυγά
4 μεγάλες πατάτες
κασέρι ή γραβιέρα 250 γρ.
1 λουκάνικο
2 πιπεριές
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες χοντρές σε ροδέλες και τις τηγανίζουμε.
Τις στρώνουμε σε ένα ταψί μέτριο, αλλά βαθύ. Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες.
Κόβουμε το κασέρι ή τη γραβιέρα σε ακανόνιστους κύβους ή το τρίβουμε και το σκορπίζουμε πάνω στα αυγά.
Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί.
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες ή κύβους και τις προσθέτουμε και αυτές.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο.
Σε 15 λεπτά περίπου είναι έτοιμο ανάλογα το φούρνο.
Πασπαλίζουμε με πιπέρι.