Υλικά
1 κιλό αρνάκι και 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
1 κιλό πατάτες
3 κρεμμύδια καθαρισμένα, ολόκληρα
4 σκελίδες σκόρδο
1 κλαδάκι φασκόμηλο ή δενδρολίβανο
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι
1 φλιτζ. κρασί λευκό
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε τη γάστρα.
Τοποθετούμε κάτω κάτω τις πατάτες, μετά τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, το κρέας, το τυρί, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, το κρασί και το λάδι.
Σκεπάζουμε τη γάστρα και τη βάζουμε στους 100 βαθμούς στην τελευταία σχάρα όλο το βράδυ μέχρι το μεσημέρι της επομένης.
Για μεγαλύτερη ευκολία, στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3 ώρες.