Υλικά
1 1/2 κιλό χοιρινή τηγανιά
1/2 φλιτζ. τυρί κασέρι τριμμένο
1/2 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1/3 φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη
4 κ.σ. μουστάρδα
2-3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
1 ποτηράκι λευκό κρασί
5-6 μανιτάρια σε φέτες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κρασί με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο.
Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το κρέας και τα σοτάρουμε και αυτά να ροδίσουν καλά. Σβήνουμε με το μείγμα μουστάρδας-κρασιού.
Προσθέτουμε λίγο έξτρα κρασί και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά (μισοσκεπασμένο), μέχρι να μαλακώσει το κρέας σε χαμηλή φωτιά.
Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα τυριά, την κρέμα και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να δέσει η σάλτσα.