Υλικά
3 αυγά
3 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
30 γρ.βούτυρο φρέσκο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
τυράκι τριμμένο για επάνω (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τους κρόκους των αυγών από τα ασπράδια.
Χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα, το πιπέρι, το αλάτι, και το μαϊντανό.
Χτυπάμε για πολύ λίγο τα ασπράδια σε πολύ απαλή μαρέγκα, και την προσθέτουμε στους κρόκους.
Λιώνουμε σε ένα τηγάνι, το βούτυρο σε σιγανή φωτιά, και ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
Το γυρίζουμε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να πήξει το μείγμα.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ένα πικάντικο τριμμένο τυράκι.