Υλικά
1-2 ψαρονέφρια περίπου 500 γρ.
λίγο λάδι
μισή κούπα λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
2 γεμάτες κ.σ. λιωμένη φέτα
φύλλα φρέσκου βασιλικού
Εκτέλεση
Κόβουμε το κάθε ψαρονέφρι κατά μήκος στη μέση και μετά σε μικρά κομμάτια.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά όλο.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί.
Αφήνουμε για λίγο ακόμα στη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα και βράζουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα μας και στο τέλος προσθέτουμε και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό.